Van még valaki olyan helyzetben hogy szívesen menne koncertekre, fesztiválokra, de nincs kivel?
Rock/metálzenére gondolok most. Én például most ide szeretnék kijutni [link] , de egyszerűen senki sincs a környezetemben, baráti társaságomban aki egyáltalán elviselné az ilyesmit. Egyedül meg azért mégse akarok fesztiválra menni, pláne nem 3 napra egy idegen városba.
Ha valaki hasonló helyzetben van írjon, talán megismerkedhetnénk és lemehetnénk együtt.
19/F, Pest megye
Modiknak: Egyrészt tudom hogy nem szexualitással kapcsolatos, de itt az ismerkedésen van a hangsúly, nem a zenén, azért raktam ide, másrészt ezt a kategóriát többen is nézik. Szóval kérlek, ha lehetséges, ne helyezzétek át. Köszönöm!
Tetszenek az ilyenek, nem voltam még és kipróbálnám. Túl hangos zenét nem szeretem, de szívesen eljárkálnék vagy legalább egyszer kopróbálni.Írj. :)
22/N
Nah hát én fesztiválokra szoktam járni.Metalt hallgatok, de az ilyen zenéket az én barátaim se csípik.:D
Olyan emberekhez akik szeretik ezen zenéket és jó fejek,csapódnék,ha úgy van.De csak mint haver.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!