Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ha megismertek egy...

VCFGDCH kérdése:

Fiúk! Ha megismertek egy csajt és bejön szoktátok hanyagolni pár napra hogy jobban oda legyen értetek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 8. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy velem van a baj, de ha megismerek egy lányt, és be is jelölöm, akkor igyekszek 1-2 naponta rá írni.

19/f

2013. júl. 8. 20:24
 2/4 ASOT ***** válasza:
Szóval téged 1-2 napja nem keres a pasi és reméled hogy ez nem jelenti azt hogy vége???
2013. júl. 8. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye gondolom hogy akkor nem nagyon érdeklem. Csak van olyan ismerősöm aki ezt csinálja hogy direkt nem keresi pár napig. Csak kívnácsi voltam hogy melyik a gyakoribb aki játékos és arra játszik hogy oda meg vissza legyen a csaj hogy miért nem keresi már vagy pedig aki normális és tényleg odafigyel :)
2013. júl. 8. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez milyen gyerekes viselkedés már, szerintem azok játszanak, akik nincsenek tisztában önmagukkal, v alacsony az önbecsülésük. De ez csak addig jó játék, ha vissza nem nyal a fagyi, azt maj néz, meg is érdemli.
2013. júl. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!