Szép nők, ti nem unjátok, hogy folyamatosan ostromolnak a férfiak titeket?
Figyelt kérdés
Én csak egy helyes pasi vagyok, de már nekem elegem van abból, hogy a nők nem akarnak rólam leszállni. Milyen rossz lehet az élet egy vonzó nőként...2013. júl. 8. 19:44
11/17 anonim válasza:
Engem nem zavar ha megnéz egy-két lány (maximálisan hűséges vagyok),de a barátnőmet nagyon.
Sokat vitázik ezen velem,pedig én nem nézek meg más nőket!
Múltkor sétáltunk,jött 2 fiatal csaj,elmentek mellettünk,és mindkettő rám mosolygott,de én nem!
Most komolyan,erről mennyire tehetek én?
Hogy nem veszi figyelembe,hogy ott a párom mellettem.....
12/17 ASOT válasza:
Szerintem ha téppé verjük a fejed, kicsit eltorzítjuk, egyik karodat meg az egyik lábadat levágjuk akkor ez a problémád meg fog szűnni...
elgondolkodtató nem?? :)
13/17 anonim válasza:
# 9
És az a barátnőd nem írt ki véletlenül kérdést ide (amire több mint 600 komment érkezett)? :DDD
14/17 A kérdező kommentje:
ASOT: nem kéne ilyen látványosan irigykedni.
2013. júl. 8. 20:00
15/17 ASOT válasza:
jajj nemáár, nem irigykedik senki, de látom a humort sem veszed
16/17 anonim válasza:
Az legrosszabb h a legtöbb egyáltalán nem az esetem és olyan rossz latni az arcukat amikor visszautasítom őket. :/
17/17 anonim válasza:
Jól vagy? Addig jó,míg ostromolnak-.-" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!