Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14-15 éves lányok? Szerintetek...

14-15 éves lányok? Szerintetek vonzó, ha egy srác tud gitározni?

Figyelt kérdés
Elektromos gitár, 15 éves

2013. júl. 7. 21:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nem,engem nem érdekel
2013. júl. 7. 21:32
 12/17 anonim ***** válasza:
akkor én is előnyben vagyok :D több mint 1 éve gitározom. 16/F
2013. júl. 7. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak elektromos biciklim van, de a faluba én vagyok az ász.
2013. júl. 7. 21:56
 14/17 xKakashix ***** válasza:
# Hát ezen besírtam xD
2013. júl. 7. 21:58
 15/17 xKakashix ***** válasza:
Még a számot is elfelejtettem odaírni #13 x'D
2013. júl. 7. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Én profin gitározom, szájharmónikázom, és a zongora is megyeget. Ezek szerint tapadnak rám a csajok. De ez nem teljesen így van, csak kicsit könnyebben megy a dolog. Egyszer 2 részeg "fullos" csajnak gitározgattam, de szerintem nem a pengetési technikám miatt másztak rám... :D Szerintem csak akkor nedvesednek a gitárosoktól, ha az a gitáros Tom Cruise hasonmás. Ha egy kapafogú szemüveges aszott pali próbálkozik max. nagy ritkán megjutalmazzák egy "aranyos vagy"-al. De nem lesz belőle semmi. Én inkább George Clooney-re hajazok mint Cruise-ra. :D Úgy már egész jó az aránya a ...-nak és az "aranyos vagy"-nak. :D 16\F
2013. júl. 7. 22:03
 17/17 anonim válasza:
Lehet. Felhívhatja éppen egy lány figyelmét, de ha alapvetően nem szimpatikus a fiú, akkor ezen nem fog változtatni egy gitár!
2013. júl. 8. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!