Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy kövér nő miért nem olyan...

Egy kövér nő miért nem olyan kapandó mint a soványok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 18:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én vtam 1x szerelmes egy kövér lányba és nem kellettem Neki. Nincs azzal se baj, de akkor is inkább egy vékony.
2013. júl. 7. 19:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Sem a nagyon kövér, sem a nagyon sovány nem sokaknak tetszik, mert mindkettő egészségtelen testalkat. Persze vannak olyanok, akik az ilyet részesítik előnyben, de kevesen.

Viszont ha eltekintünk a szélsőségektől, és vesszük a sportos, kis mellű, keskeny csípőjű (nem csontsovány) és a nőiesen telt, gömbölyű idomokkal rendelkező (nem kétszáz kilós) nőket, mindkettőnek bőven akad rajongója.

2013. júl. 7. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
attól függ, mi számít kövérnek, illetve milyen belső tulajdonságú...nyilván megválogatható, de szerintem ha olyan max 80 kg, esetleg még kicsit magasabb termetű, akkor nem igazán néz ki annyira gázul. persze egy 160 centis csaj már nem túlzottan esztétikus 80-90 kilóval, de ha amúgy szép, és még jófej is, nem küldöm el. :D
2013. júl. 7. 20:47
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Pedig némelyik dugni jó.
2013. júl. 7. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Alig 50kilós srácként nem vonzódom a kövér nőkhöz, ez csak úgy jön, nem tudom szabályozni, kiskorom óta mindig is a vékony, normális súlyú lányokba voltam szerelmes.
2013. júl. 7. 22:16
 16/17 anonim válasza:
45%

Mert senkinek nem vonzók a remegő, kocsonyaszerű zsírcsomók.

Gondoljuk bele néhány példába:

1.

Pasi: Gyere, fussunk a medencéig!

Kövércsaj: Oké!

Pasi nagy léptekkel szökell kecsesen a medence felé, kövérnő meg nagy léptekkel ugrál, miközben ősrobbanásnagyságú hangokat kiadva remegteti a földet és a saját hurkáit, melyek magasra repülnek, és lobognak. Végül becsapódik...a strandon cunami söpör végig...

2.

Szeretkezés közben:

Kövércsaj: Mit bökdösöd a hátamat?

Pasi: Bocs téves hely! Mindjárt megtalálom a célpontot!

Ekközben pasi elszánt felfedezőként deríti fel a környezetét, miközben a pofájába folyó zsírlepedőket söpri le magáról, hogy ne csapják szembe minden másodpercben. És végül kék zöld foltokkal tele kiér a végtelennek tűnő, kocsonyás labirintusból, és úgy érzi, hogy célbaért...

Kövércsaj: Már megint a hátamat??

Több most nem jut eszembe, de remélem így is elég világos...

2013. júl. 26. 13:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó xD
2013. júl. 26. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!