Van egy csaj, akivel pár nap múlva fogok találkozni, és az lenne a kérdésem, hogy ha meglesz az első találkozás, és ő is meg én is jól érezzük magunkat, és pár nap után megbeszélnénk még egy talit és ha még ő is szeretne akkor még többet is. és a lényeg az lenne, hogy ha már tényleg nagyon jóba leszünk egymással, meg jól érzi magát velem, akkor hogyan mutassam meg neki hogy mondjuk a búcsúnál meg akarom csólolni? vagy hogyan utaljak rá hogy meg akarom csókolni? hogyan közelítsek hozzá? amúgy én 17 leszek, és ő most 17 :) ha ez számít. fiúk is válaszolhatnak, de jobban örülnék hogyha lányok válaszolnának, hogy nekik hogy sikerült, hogy próbálkoztak náluk meg ilyenek. és azt is írjátok a válaszba, hogy hány évesek vagytok, és hogy ne pár szavas mondatba válaszoljatok, hanem egy kicsit bővebben. válaszotokat előre is köszi.
2013. júl. 7. 14:37
1/6 anonim válasza:
Ezt így nem lehet el magyarázni.:D Hát próbálj közeledni a szádal az ő szája felé onnantól meg majd alakul.:D
2013. júl. 7. 14:39
2/6 xKakashix válasza:
Hát ja, a fogat meg kerüljétek mert ha összekoccan az kellemetlen, és nem baj ha elmosolyodsz, csak folytasd. :D
18/F
2013. júl. 7. 14:44
3/6 xKakashix válasza:
Ja és például mikor búcsúztok, fogd meg a kezét és úgy közelíts, vagy ha nagyon romantikus akarsz lenni, finoman tedd a kezed az arcára, csúsztasd a tarkója felé a kezed, ezzel eltudod simítani a haját ha nagy, és mikor a tarkóján van a kezed akkor tudod picit húzni magad felé, de csak óvatosan és közbe te is hajolj. :D
Remélem hasznos tanács volt sok sikert! :D
2013. júl. 7. 14:56
4/6 anonim válasza:
Jönni fog az magától, ne aggódj :D amúgy amikor a volt barátom először meg akart csókolni, elhúztam a fejem, nem éreztem úgy, hogy ez most kell (alig ismertem)... Másodjára persze már "hagytam" (egy estén történt a két dolog)...aztán már nem is tudtam vele komolyabban beszélgetni, mindig a számat nézte és közeledett, de nem bántam :D szóval érezni fogod, hogy mikor, mit kell ;)
2013. júl. 7. 14:57
5/6 anonim válasza:
fogd meg a kezét, tűrj hátra egy tincset a hajából, nézz hosszan a szemébe, de vigyázz hogy ne legyen belőle bámulás, simítsd meg az arcát, de finoman és ne úgy mintha egy kutyát simogatnál, és ha ezt így megcsinálod szerintem teljesen érteni fogja hogy mi a szitu
meg amúgy ha én azt szeretném ha megcsókolna egy fiú próbálok olyan helyzetbe kerülni ahova oda illene, meg ha egymás mellett ülünk akkor így ráhajtom a fejem, meg sokszor érintem meg, stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!