Visszamennétek a 70-80-as évek discójába ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sokkal jobbak lehettek a lehetőségek akkor, abban a zenei világban, ami ma már elképzelhetetlen lenne. Akkor még szokás volt normálisán táncolni.2013. júl. 6. 23:17
1/12 anonim válasza:
Miért mi bajod a mostani, rendkívül igényes és nívós disco tánccal?
2/12 anonim válasza:
Most sem járok diszkóba, akkor sem jártam volna.
3/12 anonim válasza:
hát inkább! a zenék is jobbak voltak. meg kulturáltabb volt minden.
4/12 anonim válasza:
Előzőhöz csatlakozom. Akkor még nem volt divat az állvakefélés a parketten. Undorító, ami most folyik.
6/12 anonim válasza:
Egyértelműen. Pont a napokban tanakodtam ezen, pedig huszonéves vagyok még csak. Minden más volt, anyuék mesélték. Közvetlenebbek voltak az emberek, igazi nyitottság volt egymás felé, de ez persze nem jelentette azt, hogy össze-vissza kúrtak. Mondták anyuék ezt is. A zene isteni volt, minden hétvégén élőzenés estek...stb, amiket hallottam
7/12 anonim válasza:
csak angliába azokba a kocsmákba ahonnan kiindultak a nagy zenekarok, nem ismerkedés miatt.
8/12 anonim válasza:
kötve hiszem visszamenne oda valaki, N
9/12 anonim válasza:
ja mondjuk para lenne leszúrni muterodat részegen :D
10/12 Szergej55 válasza:
Simán! Még igazi disco zene is volt (azért a mostanit ne hasonlítsuk össze azzal)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!