Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van "jófiú" meg "rosszfiú"...

Van "jófiú" meg "rosszfiú" kategória. Oké. De vajon a lányoknál van ilyen?

Figyelt kérdés

Ugya a nők szeritn a "jófiúk" unalmasak, a "rosszfiúk" érdekesek. Ez oké, legyen így (még ha nincs is így).

De a lányoknál van ilyen kategória?

Szeritenm nincs, mert a lányok kb 90%-a unalmas, legyen "jókislány" vagy "rosszkislány". Semmi céljuk, semmi tudásuk (csak magolnak, de ha nem adnának ötöst, az életben semmit meg nem tanulnának), nincsenek hobbijaik. Mozogni nem szeretnek stb stb. Egyszerűen csak vannak és a "rosszfiúk" majd felültetik őket a hullámvasútra.

Nekem ez a tapasztalatom. Nem mozgok rossz körökben, igazából semmilyen körökben nem mozgok. Mindenhol csajozok, ahol lehet. Sajnos nem nehéz választani, mivel kevés a tartalams nő.

2013. júl. 6. 08:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na jó, én is ismerek olyan embereket, akik elég lehangolóak. Számomra. De nem mondom, hogy unalmasak, senki sem szereti, ha ilyen jelzővel illetik. :/

Pl. az egyik barátnőm ahhoz idomul, akivel éppen van. Nincs személyisége. Filmek, zenék terén azt szereti, ami éppen menő. Öltözködés terén azt viseli, ami éppen divat. Azt csinálja, amit az a társaság is, amibe éppen belekeveredik... Borzasztó. Én próbáltam segíteni neki, ki is alakult egy kicsit az önálló személyisége, de amióta nem tudok rá minden nap "figyelni", azóta újra idomul. Most ráadásul egy olyan társaság tagja, akik folyton buliznak, isznak, cigiznek, összefekszenek. Kicsit aggódom, de nem tudok mit tenni, ha neki így jó, ha így fogadják el, akkor áldásom rá.

De sajnos egyre kevésbé tudok vele egy hullámhosszra kerülni, mert nekem is alakul a személyiségem, míg régen jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, ma már alig van közös témánk...

2013. júl. 6. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Persze, bárkit lehet kategorizálni, a lányokat is: jókislány, belevaló csaj, ribi... Persze ez sokszor csak a látszat, láttam már állítólagos jókislányt olyan szituban, hogy egy vérbeli ribinek is becsületére vált volna.

A pasiknál sem biztos, hogy a rosszfiú érdekes. Sokszor arra jövünk rá, hogy hiába a rosszfiús külső és viselkedés, ha kettesben vagyunk, halálra unjuk magunkat a társaságában.

Sőt, még akkor is lehet unalmas valaki, ha van hobbija, szeret mozogni, stb.

2013. júl. 6. 11:56
 13/13 anonim válasza:

jókislány: túl komolyak, unalmasak, prűdek, mindenkinek meg akarnak felelni, öltözetük szolid és semmitmondó

rosszkislány: vagányak, belevalóak, izgalmasak, nem szemérmeskedők, szexi öltözetűek

2021. ápr. 8. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!