Eddig is volt ilyen kategória, hogy "ismerkedés"? Vagy ez valami új?
Figyelt kérdés
És ez azért van, hogy az emberek ismerkedjenek? Vagy itt lehet átbeszélni azt, hogy "megismertem egy lányt a hétvégén..."?2013. jún. 2. 20:16
1/15 anonim válasza:
új azért van hogy ne töröljék a "luzer vagyok it akarok párt magamnak" kérdéseket.
2/15 anonim válasza:
ja valaki azt hiszi, hogy sziasztok alacsony debreceni srác ismerkedne és máris szert tesz egy csajra
3/15 anonim válasza:
ez valami új
itten lehet ismerkedni
5/15 anonim válasza:
régen nem volt ezt arra hozták létre hogy az emberek ismerkedni tudjanak régebben kitiltottak azért ha ismerkedés jelegű kérdést írtál ki nem egy felhasználom lett oda emiatt :S
6/15 A kérdező kommentje:
Közben rákerestem, volt már ilyen kérdés, mint az enyém.
Kellett ez ide éppen..
2013. jún. 2. 20:18
8/15 anonim válasza:
A legdurvább, hogy 35(!) éves emberek akarnak itt ismerkedni.
Komolyan, a gyakorikérdések.hu-n akar párt találni magának ennyi idősen?!
Nincs élete, vagy munkahelye vagy semmi kapcsolata a külvilággal, hogy itt kelljen neki?
9/15 Pain for Pleasure válasza:
Még több hülye kérdésnek ad helyet.
10/15 anonim válasza:
de ennek az alkategóriának semmi értelme....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!