Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Eddig is volt ilyen kategória,...

Eddig is volt ilyen kategória, hogy "ismerkedés"? Vagy ez valami új?

Figyelt kérdés
És ez azért van, hogy az emberek ismerkedjenek? Vagy itt lehet átbeszélni azt, hogy "megismertem egy lányt a hétvégén..."?

2013. jún. 2. 20:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pedig azt hittem találtam egy jó oldalt.:( Na, de nem baj, majd én nekikezdek ismerkedni! Az ám!
2013. jún. 2. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Ki az az alacsony debreceni srác?:)

Mert én szoktam látni egyet a villamoson, főleg estefelé ha hazamegyek.... de ő tényleg nagyon alacsony, még nálam is kisebb, pedig én csak 162 cm vagyok:)

2013. jún. 2. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
nem tudom pontosan, de mindig itt siránkozott, hogy mennyire alacsony, vékony is hozzá, Debrecenben lakik és a csajok tojnak a fejére. de van egy kancsal debreceni is :D
2013. jún. 2. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Kancsal is van? Na hát ez egyre jobb:) Akkor majd őt is figyelem a sasszemeimmel :)
2013. jún. 2. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kéne egy külön főkategória tiniknek és a szexualitásra vonatkozó kérdéseiknek, és fizethetnének pár képzett embert, hogy válaszoljanak nekik. Azt hiszem, sokan tanulnának belőle.

Ez új...

2013. jún. 2. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!