Győr és Veszprém megyei 16-24 éves férfiak, ki szeretne ismerkedni? 22/N
Szeretnék beszélgetni, kötetlenül ismerkedni 16-24 évesekkel, és ha úgy alakul egy tartós kapcsolatban élni, bár mindenre nyitott vagyok. Amit magamról tudok mondani az, hogy érdeklődő, őszinte, odaadó, kedves vagyok azokkal akik megérdemlik, figyelek az egészségemre, de nem vagyok "egészségmániás" :). Szeretek a szabadban lenni, kirándulni, strandolni, néha elmegyek futni amikor kedvem van. Néha festek, rajzolok, szeretek mindenfélét alkotni. Nem szoktam eljárogatni bulizni, (lehet néha nem ártana :)), részben azért mert nincs kikkel és amúgy is jobban szeretem az olyan helyeket ahol lehet beszélgetni, olyanokkal akik emlékeznek is rá...;D. Egyedül is jól tudom érezni magam, barátokat, szerelmet nem unaloműzésből szeretnék. Örülnék ha nem csak írásban kommunikálnánk, hanem tudnánk találkozni is. :)
Néha megkapom, hogy túl sok az elvárás, de valójában csak annyi lenne, hogy le tudjon írni 5 mondatot helyesen, ne legyen megkeseredett, primitív érzelmileg és mentálisan sem. :)
Szia, én Pápa melletti szőke, kedves, humoros és egy picit romantikus srác vagyok, kirándulást, természetet, strandolást én is szeretem, ha gondolod ismerkedhetnénk. 23f
bár a hejjes irásom nem az igazi:)
2-es, tök logikus erre a magyarázat, ez a korosztály érdekel.
6-os, azon lehet javítani, ha akarsz. :)
20 éves, győri srác vagyok, és akár 6 mondatot is le tudok írni helyesen. Bulizni évente csak párszor járok, lenne kivel, csak nekem nem buli az árokban fetrengés. Egyetemre járok, dolgozom, nem vagyok naplopó.:D Na jó, most így vizsgaidőszak után 1-2 hétig mégis.:D
Dobj egy linket facedről privátban, aztán beszélünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!