Miért nincs barátom? Miért nem kellek "senkinek"?
Nem értem. 17 éves vagyok, lány, nem cigizek, nem drogozok, tudok főzni, bár sütni jobban szeretek :)...és ronda sem vagyok. (Nem beképzeltségből mondom, de ha az átlag 50%, akkor én min 60%) és csinos, 173cm-58kg
Nem, nem vagyok még kétségbeesve, hogy egyedül fogom leélni az életem, csak néha felmerül ez bennem.
7.! Ez tök jó kis story. És további sok szép évet még nektek :) Tudom hogy még nem késtem le semmiről és valószínű, hogy velem is ez lesz, egy felnőttesebb körbe kell talán kerülnöm.
Szeretek moziba járni, lovagolni, bicajozni, futni...Fürdőbe nem nagyon szoktam járni.
Így, hogy most leírtam ezeket a dolgokat és így érdeklődnek, ezt nem szeretem. Így nem tud senki "felszedni".
Általában nálam az van, hogy a külső ami megfog, és belső ami megtart...már ha meg..
De volt már rá ellenkező példa is, belsője megfogott, külsőre mondjuk nem volt az esetem.
"Általában nálam az van, hogy a külső ami megfog, és belső ami megtart" - ez igaz! :)
A leírtak alapján nincs Veled semmi baj,de ez nagyon kevés infó. Képet ne küldj,ne itt akarj ismerkedni,de ez csak egy jó tanács!
Volt már komolyabb párkapcsolatod? Meddig tartott? Szerinted mi miatt mentetek szét? Ki kezdeményezett? Hogy fogadod ha egy fiú közeledik feléd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!