Segítség! Hogy tudnék össze jönni vele? FONTOS
Van egy fiú(„roma”)nagyon tetszik, de nem tudom hogy tudnék összejönni vele…
Az apja mindig mondja, hogy jöjjek össze vele, de nem nekem kellene megtenni az első lépést.
Állandóan járkálok (kb. fél óránként), hogy láthassam, és hogy beszéljünk, de köszönésen kívül semmi sem történik + még az is baj hogy ritkán van otthon(buli, haverok,stb.…) és ha otthon is van akkor szinte ki se mozdul a lakásból(józanodik, pihen, alszik,…)
Tudom hova hordja a kutyát sétálni és azóta én is oda viszem, de sosem látom.
Át szoktunk néha menni hozzájuk, mert anyám jóba van velük…
Mostanában (utóbbi hetekben) még éjszaka is ki szoktam menni, hogyha akkor jönne haza.
Szóval én mindent megpróbáltam és sehogy se kezdünk el beszélgetni, stb.…
Azt meg nem fogom meg csinálni, hogy oda megyek hozzá és kerek-perec a szemébe mondom: TETESZEL!
Egyszer „hírbe” hoztak minket, hogy járunk, és azóta mindig magyaráz az apja, hogy „megcsalom”, meg minden mást is szokott mondani, de csak poénból.
(Amúgy szomszédok vagyunk, ha változtat valamin)
Valami tanácsot nem tudtok adni, hogy még mivel próbálkozzak?
Jah, és hogy tudnám kideríteni hogy ö érez e irántam valamit?
A válaszokat nagyon köszönöm előre is!!!!
Lehet, hogy kicsit beteges megoldás, de szerintem figyeld meg, hogy mikor viszi a kutyáját sétáltatni, és Te is indulj el akkor. :D Menj oda hozzá, köszönj, és kérdezd meg, hogy esetleg nem mentek e együtt, aztán kérdezgesd a kutyájáról, aztán a jól kijöttök a többi téma úgyis jön majd magától:D ( Azért kérdezd a kutyájáról, mert kutyát mentek sétáltatni, ezzel szerintem nem bukhatod el. pl mióta van meg, hogy hívják stb...)
Sok sikert!
17/L
Magyar vagyok!
De ők nem azok akik lopnak csalnak hazudnak, teljesen normálisak
Ez nem színes bőrű, hanem egy büdös cigó!!!
Ha megdug, és kiderül még a kutyának sem fogsz kelleni, aztán majd írod ide a baromságaidat, hogy nincs egy fiu se aki szóba áálna velem...brhüüühüüühüüü
Már ne haragudj de minek neked egy naplopó?
Annyira dicséred de idézem : "ritkán van otthon(buli, haverok,stb.…) és ha otthon is van akkor szinte ki se mozdul a lakásból(józanodik, pihen, alszik,…) "
Az ilyen pasikat ha cigány ha nem cigány,messziről kerülni kell!Mert az életben sose fogja tudni mi az a munka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!