Ez mit jelentett a lánynál? És hogyan tovább?
Soha nem hittem volna, hogy egyszer itt fogok tanácsot kérni,de nincs más hátra...
A helyzet a következő: Anno kb. 20 éve, általános iskolában volt egy lány az osztályban, aki fenemód tetszett. Természetesen ő a barátnőivel lógott folyvást, és még beszélni se igen sikerült vele sose. Aztán ő 4. osztály után gimibe ment, én pedig másik általánosba kerültem (költöztünk). De nem felejtettem el őt, és évekig szaglásztam, nyomoztam utána. Több mint 20 év elteltével sikerült elkapni a frakkját, és megleptem őt a munkahelyén.
Amikor megszólítottam, és beszélgettem vele, felidéztem kicsit a múltat, és eléggé zavarba jött. Kihasználtam az alkalmat, és megkérdeztem, nem volna-e kedve találkozni valamelyik nap amikor ráér, egy kis "időutazásra". Igent mondott, sőt, a számomat is elkérte. Nem tudom, mire számíthatok, van jó ötletetek, javaslatotok?
jézusom ez betegesen hangzik :D "De nem felejtettem el őt, és évekig szaglásztam, nyomoztam utána. Több mint 20 év elteltével sikerült elkapni a frakkját"
de a lánynak is mondtad,hogy nyomoztál utána?
Jó, hát most hogy írjam le :) Nem tudtam őt elfelejteni, és szó szerint nyomoztam utána, ugyanis a nevén kívül semmit nem tudtam róla...nincs ebben semmi beteges...
És igen...amikor találkoztam vele végre 20 év után, akkor elmondtam neki, egyúttal meg is dícsértem, hogy milyen ügyesen elbújt :)
hát figyelj. minden esélyed megvan egy jó kifejletre.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!