Ismerkedne valaki egy fiatal 20 körüli lánnyal?
Figyelt kérdés
kalocsaiak előnyben2013. júl. 3. 23:30
31/55 anonim válasza:
:D Hát, sok hülyeséget csináltam én is ezen az oldalon, de vannak mág páran rajtam kívül is :D
32/55 anonim válasza:
Nyugi volt eddig is, nem tudom mibe fájt nektek, hogy ismerkedtem ezen az oldalon. Jó, oltottam a népet, de csak akkor, amikor megérdemelték. Azóta már elnézést kértem. És marhára nem akarok itt háborúzni. Könnyebb lenne barátkozni.
Jah mint tegnap
34/55 anonim válasza:
Ahham. Készül számodra közben egy nagyon megtisztelő ajándék. ;)
36/55 anonim válasza:
Nem és tudod miért? te könyörögtél,igen könyörögtél h hagyjuk abba.rendben abba hagytuk és erre te pl. tegnap is jöttél és.... a többit láttuk
39/55 anonim válasza:
De nem kéne itt trollkodni képpel, mert személysiégi jogaimat sértitek. Én sem trollkodtam képpel másokról, pedig van képem Endlessről is.
40/55 anonim válasza:
1. Ki mondta, hogy kép lesz?
2. És akkor mi van, ha van képed rólam? Engem nem borít ki, ha látnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!