Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fejlődnek ki ennyire a mai fiatal lányok?
Hihetetlen, hogy már az általános iskolában olyan elöl hátul kifejlettek a "lányok", amire régebben sosem volt példa. Hogyan változott ennyit a világ? Ha megnézzük 30 éve az egyetemistákat, mind vékony mondhatni fejletlen testalkatúak voltak már a mai kisiskolásokhoz képest is.
A haverom szerint, ez annak az oka lehet, hogy megesszük azon állatok húsát, amik már mind természetellenes fejlődésen mentek keresztül, annak érdekében, hogy az emberek minél előbb hasznosítani tudják őket, és ezek a tápadalékok ott vannak a húsban is, amit megeszünk..?
Sokat gondolkoztam már ezen, ami szerintem nem tudható be a több testmozgásnak, tornázásnak, zabálásnak stb.. Egyiktől sem lesz már 12 évesen hatalmas melled, és nem emiatt jön meg 8 évesen a menzeszed.
A technikai fejlődés megengedi hogy hamarabb érjenek az emberek,mivel a gyerekvállalás pont optimális lenne ilyen körülmények mellett,de ez csak egy megtévesztő változás.
Fejben nem érnek gyorsabban,ráadásul ez a fejlettség a világban olyan biztos mint a kutya vacsorája,ha egyszer vége szakad,visszakerülünk a régebbi állapotokhoz,csak gondolj bele.
Szerintem a húsfogyasztással nem függ össze, mert én például egyáltalán nem eszek húst, és mégis ugyanabban a tempóban fejlődök, mint húsevő társaim, és igaz én nem sminkelem magam, mert szerintem hülyeség ilyen korban, mert csak elrontanám a bőrömet.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!