Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sáláláláláá, na, lányok, ki...

Sáláláláláá, na, lányok, ki fog unatkozni a hétvégén?

Figyelt kérdés

Mert én nagyon és arra gondoltam, hogy jó lenne találni valakit, akivel elbeszélgethetek. Na, persze nő kéne nekem ere a célra. Minden érdekel az ég adta világon, bármiről szívesen elcsevegek, ha kedves leszel, még verset is írok neked, meg küldök virtuális virágot, meglásd. No? No, no, no? Valaki? Mondjuk úgy 18 és 20 körül?

(magamról: szeretek sportolni, művelődni, szeretem a művészeteket, szóval elég sokoldalú vagyok - mondják. Külsőre egy jó átlag, amit felhúz a szép profilom és lenyom az, hogy vékony vagyok. Na, bár ezek az utóbbiak úgysem kellenek a netes dumáláshoz)

Szóval várom a viccesen megszerkesztett önéletrajzokat privátban, hátha egymásra találunk kellemes beszélgetőpartnerként. Üdv

2013. júl. 3. 22:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Te nem kellenél kilences.:(

Jól, megvagyok, majd lassan egyszer felnézek szkájpra, mert kezd az agyamra menni minden más, jó lenne egy gykkonferenciahívás.

2013. júl. 3. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Uff :)

Az se rossz XD

2013. júl. 3. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!