Lányok szeretnétek megismerni személyemben egy jó fej srácot?
Figyelt kérdés
Nem tizenéves korosztály vagyok, huszas és nem vagyok sajnáltató szűz srác, volt már néhány barátnőm.2013. júl. 3. 20:27
3/18 anonim válasza:
ez nem társkereső. ha barátnőt akarsz, keresd szolidan. miért kell mindnekinek tudni róla?!
4/18 anonim válasza:
Önbizalmad, az van :D
Egyébként nem.
5/18 anonim válasza:
Huha, jol osszefoglaltad magad, ez aztan csabito :D :D
Mondd csak, Te a valo eletben mit csinalsz? Csak mert, ez itt pont nem az a hely amit keresel :)
6/18 A kérdező kommentje:
4-es, miért, szerencsésebb lennék, ha egy siránkozó pasi lennék? Nem értem mi a baj. Pedig itt is megpróbálom, minden helyen meg kell.
2013. júl. 3. 20:30
7/18 anonim válasza:
Oké, de miért azt emeled ki, hogy már nem vagy szűz? Hol marad a többi tulajdonság? Vagy szerinted ez a legfontosabb?
8/18 A kérdező kommentje:
Ja nem, elnézést. Csak azért emeltem ki, mert itt a sok siránkozó srác mellett elveszne a kérdésem. Ezzel csak azt akartam jelezni, hogy nem vagyok sikertelen a nőknél, csak nem vagyok olyan nagy ismerkedős sem. :)
2013. júl. 3. 20:34
9/18 anonim válasza:
:D A legfontosabbat emelte csak ki :)
10/18 A kérdező kommentje:
Értékelném ha találnék itt egy komoly nőt, aki komoly kapcsolatot szeretne kialakítani.
2013. júl. 3. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!