Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lett a Gyakorikérdések.h...

Miért lett a Gyakorikérdések.hu oldalból, társkereső oldal?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki ismerkedne itt, mesélik hányan találtak itt párt, Ha jön egy olyan kérdés, rögtön rácuppannak a fiúk stb stb....
2013. júl. 3. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha valaki kétségbeesetten szingli, minden társasági eseményen ismerkedik. És ez egy nagyobb közösség, adott a helyzet. Esténként kifejezetten olyan néha, mint egy haveri sörözés - csak mindenki a saját hálójában szürcsöli a sört és nem egy kocsmaasztal mellett.

Azzal a részével nem értek egyet, hogy direktbe olyan kérdéseket írnak ki, hogy "14-18 közötti győri lányok, van kedvetek ismerkedni?" De ez már nem fér bele a kocsma-vízióba, mert ott sem teszed ki a homlokodra a táblát, hogy "dugnék". Ez egyfajta illetlen társasági viselkedés. Ha viszont kialakulnak beszélgetések, eszmecserék, azzal szerintem semmi gond nincs.

2013. júl. 3. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó utáni esély.

Én azt mondom, ne ítéld el őket.

2013. júl. 3. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem rohadt szánalmas... Érted van külön ilyen TÁRSKERESŐoldal és akkor a sok debil itt műveli ezt. Sokan meg kérdik miért baj ez. Hát talán, mert meg van direkt külön az erre kitalált oldalak és nem ezekkel kéne teleszemetelni egy teljesen másra való oldalt...
2013. júl. 4. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!