Mit kellene tennem? Tanácstalan vagyok :/ 18/L
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel 2-3 ismerkedtem meg és nagyon sokat beszélgettünk és megkedveltem, mert hasonló az ízlésünk. A bökkenő az, hogy nekem számít a magasság ugyanis 173 centi vagyok ő pedig 169. Nálam egy férfinak 180 felett van esélye, de ha a magasságát nem nézzük akkor tökéletes a srác.2013. júl. 2. 22:48
11/21 mr.Joe 093 válasza:
faszom ezen vagy kiakadva más meg örömmel lecsapna rá. te sem vagy normális éppen...
12/21 anonim válasza:
Kinek fájt, hogy 190,5 vagyok és Prof Shevy 192, hogy lenulláztatok? Van ám értelem.
13/21 anonim válasza:
ma 22:58
gondolom a kérdező pasijának :))
14/21 anonim válasza:
Hát ha ez téged zavar akkor zavar. Vannak (nem túl gyakori, de előfordul) olyan párok akiknél a férfi alacsonyabb alapból. Ha ők megvannak egymással tökéletesen, lehet neked is elmúlna ez a kis "mércéd". De ha nem bírod a magasságkülönbséget akkor nem bírod ez van. Próbálj keresni mást.
15/21 anonim válasza:
Édesapám is 4 cm-rel alacsonyabb anyukámnál, sosem volt baj. :)
16/21 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kéne ezen megakadni... Senki sem fog egy rossz szót sem ejteni azért ha a pasid alacsonyabb mint te, főleg nem azért az 5-10cm ért... ha több mint fél méter lenne köztetek akkor már lehet feltünő lenne, de így kb észre sem fogja venni senki, hacsak nem direkt nekiáll méregetni titeket centivel :D
17/21 anonim válasza:
Na ha ezt meglátja a 168 cm 22/f asszem elássa magát.
18/21 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 2. 23:27
19/21 anonim válasza:
Gratulálni tudok ha ezért dobsz valakit....
20/21 anonim válasza:
Ha ilyen felszínes vagy akkor hagyd is egészet inkább. "Megkedvelted, jókat beszéltek" és amiatt hogy nincs 180 cm már hagynád? Elég röhejes , nem gondolod? Még talán akkor ha alacsonyabb lenne alapjáraton bár szerintem ez se akkora baj mint amilyennek a lányok mondják na de ez most nem így van szóval adj neki egy esélyt.. Habár ha minden esetben majd így állsz hozzá akkor inkább ne mert csak megbántod szegényt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!