Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki értelmes, kedves...

Valaki értelmes, kedves személy van még itt? Ti mit láttok jónak az emberekben, és mi az, amit kevésbé szerettek?

Figyelt kérdés
Szeretnék normális témákról beszélgetni.

2013. júl. 2. 21:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem annyira leslit, párat olvastam tőle, de egy idő után ismétlődőek a regények történetei, szinte ugyan az mind:D
2013. júl. 2. 22:13
 22/33 A kérdező kommentje:
akkor ez olyan mint, a térmeghajlítás?
2013. júl. 2. 22:16
 23/33 anonim ***** válasza:
Nem:D
2013. júl. 2. 22:17
 24/33 A kérdező kommentje:
nem értem én az ilyen filozofikus csillagászatot...
2013. júl. 2. 22:19
 25/33 anonim ***** válasza:
Nincs itt filozófia:DD Ez szimpla fizika, csak a suliban oktatott newtoni fizikán túl van.
2013. júl. 2. 22:20
 26/33 A kérdező kommentje:
a fizika jó tantárgy :)
2013. júl. 2. 22:21
 27/33 A kérdező kommentje:
ha ilyet tanítanának jó volna :) lehet megbuknék -_-
2013. júl. 2. 22:22
 28/33 anonim ***** válasza:

Az emberekben ugyanaz a jó és a rossz forrása: hogy emberek. Csodálatos dolgokra vagyunk képesek, nem csak a művészet és tudomány terén, de ami fontosabb: az emberség területén is. voltam önkéntes és nagyon tisztelem az önkéntes munkát, akik az életüket teszik fel arra hogy segítsenek másokon. Büszke vagyok arra hogy az emberi fajhoz tartozom, ahová Buddha, Jézus, Gandhi, Albert Shweitzer, Nelson Mandela és Martin Luther King.

De már az is csodás, amit a magyarok a katasztrófák idején tesznek: az összefogás. Emlékeztek a hóra márc 15-én? Mennyi segítőkész ember, annyira szívmelengető volt....

De néha szégyellem hogy az emberi fajhoz tartozom. Amikor látom az anyagi javak hajhászását, a környezetszennyezést, a gyűlöletet, a háborúkat. És talán a szégyellnivalóból van több.

De én csak egyet tehetek: magamat tehetem csak jobb emberré, másokat nem.

2013. júl. 2. 22:32
 29/33 A kérdező kommentje:
Az utolsónak teljesen igaza van... :)
2013. júl. 2. 22:36
 30/33 anonim ***** válasza:
Na és te, kedves kérdező? Te mi jót és rosszat látsz az emberekben? Beszélgessünk.
2013. júl. 2. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!