Valaki értelmes, kedves személy van még itt? Ti mit láttok jónak az emberekben, és mi az, amit kevésbé szerettek?
Figyelt kérdés
Szeretnék normális témákról beszélgetni.2013. júl. 2. 21:54
11/33 A kérdező kommentje:
a rock és az irodalom az jó :)
én is szeretem a krimiket, főleg Aghatatól olvastam :)
2013. júl. 2. 22:04
12/33 anonim válasza:
az a humoros, aki jó vicceket tud mondani. Nem az aki rossz vicceket mond, mert az nem humoros, aki nem jó vicceket, hanem helyette rossz vicceket mond.
13/33 anonim válasza:
"Az emberek hülyék"
Lazydog, ezt megmondtad :D
14/33 A kérdező kommentje:
lazy soha nem hazudtolja meg magát lö 17 éves lány kérdése XD
2013. júl. 2. 22:06
15/33 anonim válasza:
Melyik?:D Volt több 17/l kérdés is:D
16/33 anonim válasza:
En Leslie L. Lawrenc-t szeretem. :)
17/33 A kérdező kommentje:
a sok kommentes XD
2013. júl. 2. 22:09
18/33 A kérdező kommentje:
leslitől még nem olvastam...
ezt nem értem ,, Nem szeretem, hogy még mindig nem sikerült zárt alakos megoldást találni a 3 test problémára,,
2013. júl. 2. 22:09
19/33 anonim válasza:
Leslie Lawrence nekem is nagy kedvencem :)
20/33 anonim válasza:
Három test probléma:
Adott három különböző test a semmiben. Az egyik test kering a két test körül. Mondjuk egy dupla csillag körül.
Na a keringő testnek a pályáját nem lehet előre megjósolni, csak a káosz elmélet ad rá valamiféle feloldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!