Miért "hibázok rá" a művészlélek lányokra?
Ha tetszik egy lány személyisége később szinte mindig kiderül, hogy fogékony a művészetek és egyéb elvontabb dolgok iránt. Az a minimum, hogy hobbi szinten azzal foglalkozik, de sokszor színésznek, festőnek, vagy hasonlónak tanulnak. Ja és általában sokkal zárkózottabbak, mint a többi lány.
Ez azért is furcsa, mert én nem vagyok ilyen. Ettől függetlenül, ha érdekel a lány, akkor természetesen a jellemének ez része is elkezd érdekesség válni számomra. Vajon mitől van ez ? És mivel lehet az ilyen lányokat levenni a lábukról ?
"Ez nem kizáró ok egy ilyen lánynál ?"
Miért lenne kizáró ok? :)
Az ilyen lányok nagyon érettek, felelősségteljesek és tiszta lelkűek. Szerintem ez egyáltalán nem kizáró ok. Csak add önmagad, érezd jól magad, a többi meg majd jön magától! :)
Az pedig személyfüggő, hogy hogyan vedd le őket a lábukról. Vannak olyanok, akik komolyak, zárkózottak és nem igénylik annyira a romantikát, vannak olyanok is, akik inkább álmodoznak, picit zárkózatlanabbak, igénylik az odafigyelést, a babusgatást. Tehát nem lehet konkrétan megmondani, hogy az ilyen lányokat hogy csábítsd el, mert attól függetlenül, hogy egyforma az érdeklődési körük és picit máshogy gondolkodnak, mint a többi ember, még ugyanolyan egyedi a személyiségük és ugyanúgy más fogja meg őket igazán. Nincs két egyforma ember. :)
Én meg valamiért a metálos, gitározó srácokat szúrom ki, pedig nem arra megyek. Művészlélek nő vagyok. :) Viszont nem lehet általánosítani itt sem. Csalta már meg a párját "vallásos" nő is.
Valszeg valami van benned, hogy vonzzod őket. Jól kiegészítik egymást akik nem ilyenek. Határozottság alap, az minden lánynak bejön.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!