Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért "hibázok rá" a művészlél...

Miért "hibázok rá" a művészlélek lányokra?

Figyelt kérdés

Ha tetszik egy lány személyisége később szinte mindig kiderül, hogy fogékony a művészetek és egyéb elvontabb dolgok iránt. Az a minimum, hogy hobbi szinten azzal foglalkozik, de sokszor színésznek, festőnek, vagy hasonlónak tanulnak. Ja és általában sokkal zárkózottabbak, mint a többi lány.

Ez azért is furcsa, mert én nem vagyok ilyen. Ettől függetlenül, ha érdekel a lány, akkor természetesen a jellemének ez része is elkezd érdekesség válni számomra. Vajon mitől van ez ? És mivel lehet az ilyen lányokat levenni a lábukról ?

2013. júl. 2. 01:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az jobb lenne, ha felületes lenne? mert sztem nem
2013. júl. 2. 01:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ez most komolyan baj :O?
2013. júl. 2. 01:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy baj :) Ott az idézőjel nem látjátok ? :)
2013. júl. 2. 01:54
 4/12 A kérdező kommentje:
A baj inkább, hogy én sokkal földhöz ragadtabb vagyok. Nem arról van szó, hogy felületes, műveletlen, anyagias ember lennék, de teszem azt amatőr művész fotókat nem készítenék és osztanám mag a barátaimmal.
2013. júl. 2. 01:59
 5/12 anonim ***** válasza:
ott az idézőjel... igen... de úgy jött le, mintha ez baj lenne. holott ezek a csajszik sztem tök érdekesek(mondom ezt lányként).. egyszer együtt laktam egy tipikus plázap.csával.. b.----szki.. azokat elviselni művészet:D el is költöztem:D
2013. júl. 2. 02:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Na igen...az olyan lányok engem is taszítanak...
2013. júl. 2. 02:01
 7/12 anonim ***** válasza:
na látod:) akkor meg tuti a dolog:)
2013. júl. 2. 02:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát nem bánnám én is ráhibáznék egy ilyen jellemű lányra!:D
2013. júl. 2. 02:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem jött át a kérdésem lényege. ( igen, így utólag tényleg rosszul fogalmaztam meg az egészet ) Szóval ha majdnem mindig ilyen lányokra figyelek fel, de én magam nem tartozom ebbe a " művészi közösségbe ". Ez nem kizáró ok egy ilyen lánynál ? És hogyan tudom felkelteni az érdeklődésüket?
2013. júl. 2. 02:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Manapság ezt én is hallottam. Kiegészítve.

Orvosin tanuló v művészlélek csajokba bukkannak.

Ápolónőnek tanuló hobbiköltő vagyok xD A srácok nevetnek is egyet.

2013. júl. 2. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!