Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti hogyan reagálnátok...

Fiúk, ti hogyan reagálnátok arra, ha egy lány megállítana titeket az utcán és azt kérné tőletek, hogy segítsetek visszatenni neki a száj-piercingjét? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Velem ma pontosan ezt történt Pécs kertvárosában. Egy zebrán átmenve egyszer csak megkért egy lány, hogy "Szia! Tudsz nekem egy kicsit segíteni, mert kiesett a száj-piercingem, és egyedül nem tudom visszarakni?"

Segítettem neki, de mindekőzben totál zavarodottan éreztem magam, hogy "Úristen, mit csinálok? Egy útkereszteződésnél a zebra előtt egy lány száját matatom! Elment az eszem?"

A végén már teljesen nyálasak voltak az ujjaim, legalább tíz percet bénáztam, mire végre sikerült összecsavarnom.

A végén méginkább zavarba ejtett, mert miközben megköszönte, hogy segítettem, végigsimította az egyik kezét a jobb karomon.

Ha valami 10/10-es alfahím lennék, akkor megérteném, hogy esetleg így próbál becserkészni, na de messze nem vagyok az.

31/f

2013. júl. 1. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező...te tiszta hülye vagy....szerinted mit akarhatott a csaj.....dugni!!!

egyébként hány éves volt?

2013. okt. 6. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!