Fiúk, ti hogyan reagálnátok arra, ha egy lány megállítana titeket az utcán és azt kérné tőletek, hogy segítsetek visszatenni neki a száj-piercingjét? (Bővebben lent. )
Velem ma pontosan ezt történt Pécs kertvárosában. Egy zebrán átmenve egyszer csak megkért egy lány, hogy "Szia! Tudsz nekem egy kicsit segíteni, mert kiesett a száj-piercingem, és egyedül nem tudom visszarakni?"
Segítettem neki, de mindekőzben totál zavarodottan éreztem magam, hogy "Úristen, mit csinálok? Egy útkereszteződésnél a zebra előtt egy lány száját matatom! Elment az eszem?"
A végén már teljesen nyálasak voltak az ujjaim, legalább tíz percet bénáztam, mire végre sikerült összecsavarnom.
A végén méginkább zavarba ejtett, mert miközben megköszönte, hogy segítettem, végigsimította az egyik kezét a jobb karomon.
Ha valami 10/10-es alfahím lennék, akkor megérteném, hogy esetleg így próbál becserkészni, na de messze nem vagyok az.
31/f
Kérdező...te tiszta hülye vagy....szerinted mit akarhatott a csaj.....dugni!!!
egyébként hány éves volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!