Fiúk, ti hogyan reagálnátok arra, ha egy lány megállítana titeket az utcán és azt kérné tőletek, hogy segítsetek visszatenni neki a száj-piercingjét? (Bővebben lent. )
Velem ma pontosan ezt történt Pécs kertvárosában. Egy zebrán átmenve egyszer csak megkért egy lány, hogy "Szia! Tudsz nekem egy kicsit segíteni, mert kiesett a száj-piercingem, és egyedül nem tudom visszarakni?"
Segítettem neki, de mindekőzben totál zavarodottan éreztem magam, hogy "Úristen, mit csinálok? Egy útkereszteződésnél a zebra előtt egy lány száját matatom! Elment az eszem?"
A végén már teljesen nyálasak voltak az ujjaim, legalább tíz percet bénáztam, mire végre sikerült összecsavarnom.
A végén méginkább zavarba ejtett, mert miközben megköszönte, hogy segítettem, végigsimította az egyik kezét a jobb karomon.
Ha valami 10/10-es alfahím lennék, akkor megérteném, hogy esetleg így próbál becserkészni, na de messze nem vagyok az.
31/f
Hm.
Lány vagyok, de remélem nem gond ha írok.
Ha engem kér eg BÁRKI idegen, neme tmondok, higiéniai okokból, vagy igent mondok, udvariasságból. Fogalmam sincs,
Ha nekem volta, biztos nem egy idegent kérnék meg, akinek ki tudja milyen baci van a kezébe, és a számba matasson.
Mikor már az is zavar, ha a buszon mellém ül valaki.
Nyitott a lány, ennyi.
Bár nem vagy pc szakértő, csak PC.
Vagy bejöttél neki,vagy elbukott egy fogadást :D
Amúgy meg sem lepődnék,mert ez annyira abszurd,hogy teljesen passzolna a formámhoz :D
én is pécsi vagyok
18/f
a kertvárosi lányok mindenre kaphatóak.. azok nem várják meg hogy te kezdeményezz.. ha tetszel nekik jönnek:)
3-as!
Megfordult a fejemben, hogy el kéne kérnem legalább az e-mail címét vagy a telefonszámát, de nem mertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!