Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőn megismert srác...

Társkeresőn megismert srác túl komolyan vesz?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, akivel laza kapcsolatot szerettem volna kialakítani. Társkeresőn ismertem meg egy pár hete, rengeteget beszélgettünk személyes találkozás előtt. Egy teljes napot töltöttünk együtt, tényleg sok közös vonásunk van, élveztem minden percet, (volt szex is, fantasztikus volt), de mivel hosszú kapcsolat után vagyok, még nem biztos hogy fel vagyok készülve arra hogy beleugorjak egy újba. Viszont ő mintha kezdené komolyan venni. A társkeresős adatlapját is törölte, elmondása szerint miattam, a szex óta is állandóan keres, következő találkozásokat szervezi. Én viszont már ezt a törlést is soknak tartom. Azt hittem, hogy ha lefekszem vele az első randin, akkor majd ő is lazábban fogja venni a sztorit de úgy látszik tévedtem. Mivel elmondása szerint pár éve rengeteget csajozott (elég jóképű amúgy), számtalan csak szex kapcsolata is volt, valószínűleg benne lett volna egy ilyen egyszerűbb témában is, de mivel nem ezzel indítottam, nem tudom hogy lehetne ebből kihátrálni anélkül, hogy megsérteném vele. Én hibám is hogy hagytam hogy ilyen irányt vegyenek a dolgok, elveszíteni sem szeretném, de nekem ez így túl sok ée túl gyors. Hogy tudnám finoman éreztetni vele hogy ne vegye ezt az egészet olyan halálosan komolyan?

2013. jún. 30. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
ezt finoman nem lehet közölni..
2013. jún. 30. 23:37
 2/4 -=Koldus=- ***** válasza:
89%
Ha képes voltál az első randin lefeküdni vele akkor talán meg is mondhatnád neki az igazat.
2013. jún. 30. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Minnél előbb mondd el neki.
2013. jún. 30. 23:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Az első radis szex nálam evidencia, mivel a jó szex képezi a párkapcsolat alapját, olyan pasiba meg nem invesztálok érzelmeket akikkel nem jó a szex. tapasztalat. felesleges és fájdalmas. Másik előnye hogy kiszűri a sovinisztákat meg álszenteket is. Összes tartós kapcsolatom így indult, kivéve azt az egyet amiben sikerült egy impotens hapsiba beleszerelmesednem aztán szenvednem mellette éveket. Semmi gáz nincs ezzel. Mondjuk kissé önzés tényleg, de ezért is tettem fel a kérdést mert azért átgázolni sem szeretnék senkin.
2013. jún. 30. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!