Az itteni levelek alapján az itteni pasik többségének már bármilyen nő jó lenne. Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 19:05
2/14 anonim válasza:
Hát van 1-2 arc,akinek elég egy "N",vagy "L" betű.
5/14 anonim válasza:
ma 19:08
csak kérdés mit takar az "N" vagy "L" betü :D :D
6/14 anonim válasza:
Ezzel azt akarod mondani, hogy vannak rosszabb és jobb nők? Mondhatnál példát a rosszabbakra.
7/14 anonim válasza:
Shevy: Nándi, Laci, Norbert, Lajos...
8/14 anonim válasza:
N= nem kell gumi
L= lenyelik
XD
Az komment végén,hogy nő a válaszoló.
Amúgy uff prof. :)
9/14 anonim válasza:
ma 19:12
Mi ez a felsorolás?
ma 19:13
Uff sápadtarcú testvérem :)
10/14 anonim válasza:
Az a véleményem hogy nem.Én is szoktam itt ismerkedni ha úgy van,de volt olyan hogy majdnem elhánytam magam:D
Az hogy itt is ismerkedek az nem egyenlő azzal hogy az életben nem,inkább úgy mondanám,ennek is megadom a lehetőséget hátha.Ami nem jelenti azt hogy minden jött mentet meg kúrnék.Bocsi ne magadból induljál ki:D Ha férfi ha nő vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!