Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már bármilyen kapcsolatod valamilyen hírességgel?
Még régen smároltam párszor Majkával, de akkor nem volt még ilyen híres, azután volt sem sokkal, hogy kijött a VV villából. Akart többet is csóknál, de nem mentem bele.
Meg egyszer a Viva tv-s Zola elhívott randizni, mindig oda járt kajálni, ahol felszolgáló voltam, aztán egész jóban lettünk, elhívott randizni, de nekem, mint pasi nem jön be így nemet mondtam.
A Barátok közt új Lindájával (Munkácsy Kata) egy általánosba jártam. Badár Sándor1 utcára lakik tőlem. Papadimitriu Athina lányával is egy iskolába jártam, elég sokat jártunk hozzájuk a családommal. Egyik ismerősöm volt párszor Balázs showba.
Mivel apukám taxis ezért elég sok hírességet ismer személyesen. Eros Ramazottitól tesóm kapott egy születésnapi köszöntést autogramm formájába, én pedig Jason Isaacs-től (HP- Lucius Malfoy) kaptam egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!