Mennyire égbekiáltó az ha én és a nő között akivel megismerkedtem 9 év korkülömbség van?
ő alacsonyabb nálam és nemnézki annyinak amenyi énis és ő is elnézhettünk valamit mert a minap:
amikor megkérdeztem tőle hogy ha tippelnie kéne hogy hányévesvagyok akkor ő aztmonta hogy 1 évvel idősebb mint ő, amikor megmonta hogy hány éves (néztem egy nagyot
magamban) aztán megmontam neki hogy én mennyi vagyok és ő aztmonta hogy őt ez nemzavarja
mit tegyek szerintetek
mert ez azután történt hogy túlléptünk a szájrapuszis elköszönésen
ő 26 éves
ugykezdődött hogy elmentünk egymás mellet ő egy a lépcsőn készült lemenni és meg mentemvolna a dolgomra a másik hejségbe de megláttuk egymást és a tekintetünk addig nemterelődött másra amíg benem értem a hejségbe ahova indultam
aztán másnap létrán dolgozam amikor odajötthozzám és megkérdezte hogy hol a hátsóraktár én megmutattamneki beszélgettünk onanatol fojtak maguktol a dolgok :)
lazydog117
köszönöm szépen :)
csak odairtam xd
ugyis annyi minecraftos kérdésvan hogy elveszik köztük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!