Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 30 éves férfi vagyok és megismerkedtem egy 17 éves lánnyal! Engem nem zavar a korkülömbség de öt nagyon! Mit lehet tenni?
Nem szeretnék ünneprontó lenni de...egy 30 éves férfi nem családra vágyik és gyermekekre?
Tudom hogy mondják hogy a kor nem számít meg minden...Ok hogy szerelmes vagy belé ....de szerinted miért zavarja őt a korkülönbség?.mert még fiatal(gyerek) és ez így ennyi idősen még nem normális..belegondol hogy neki miért nem lehet ez így...biztos ő is szeret téged ebben a korban még nem hiszem hogy felkészültnek érzi magát erre...később már ugye más lenne a dolog ha ő mondjuk 25 te meg 38(kicsit elfogadhatóbb)de ebben a korban még ez a korkülönbség is sok..
én is 17 vagyok és kérlek ne érts félre nem kioktatni akarlak csak a véleményemet mondom :D
14 voltam mikor megismerkedtem az akkor 20 éves barátommal ..a baráti köröm állandóan azt hajtogatta hogy ki akar használni stb. ..mégis már 3 éve vagyok vele együtt :) Ezzel azt szerettem volna mondani hogy 14 éves koromban ez a korkülönbség sok volt de mára már nem tűnik annak...
remélem azért valamennyire érthető voltam :D
Beszéljetek a szülőkkel. Ha nem szeretnék, hogy a 17 éves lányuk egy 30 éves férfivel párkapcsolatban éljen, akkor hagyjátok az egészet, mert csak még erősebb lesz a korkülönbség zavaró oka.
Ha még nem szerelmes, teljesen felesleges erőltetni, csak szép lassan, különben hamar kiszeret belőled.
És a szerelem az nem attól függ, hogy foglalkozik-e a korral. Nem szeretnélek elkeseríteni, de ha szeretne, már most nem foglalkozna a korral... :S De ez nem azt jelenti, hogy még nem szerethet beléd.
Népek betegek vagytok, kapjatok már az agyatokhoz.
Az rendben van,hogy szóljatok a szülőknek, de szerintetek mit fognak mondani, jól van lányom légy boldog ?
Lehetséges, de nem túl valószínű.
Azért 13 év az nem elhanyagolható tényező.
Ha össze is jöttök,hosszútávra,kétséges.
Te 30 vagy már láttál 1-2 dolgot gondolom, de 17 lány nem tudja ,hogy mit szeretne,te magad is írtad, hogy bizonytalan.
kapcsolatot meg bizonytalanságra szerintem szívás építeni.
Am ha valakit megsértettem bocsesz.
Szerintem az ideális korkülönbség max 5-6 év.
gondolj bele, ha neked lesz 17 éves lányod, és beáálít egy 30-as csákóval, te mit tennél?
Kösz, hogy meghallgattatok ,nekem kb ennyi a véleményem.
PEACE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!