Hogy kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
A nyári gyakorlatom során megláttam egy eszméletlen gyönyörű lányt, gondoltam meg kellene ismernem csak egy kicsit önbizalomhiányos vagyok nem tudom hogy mit mondjak neki és hogy mikor mert amikor látom akkor folyton dolgozik még egyszer sem láttam hogy szünetet tartott volna. Egyszer reggel összefutottam vele ráköszöntem ő meg vissza de nem szólitottam le mert gondoltam van elég dolga, nem akartam feltartani. Szerintetek mit csináljak? Mit mondjak neki?2013. jún. 29. 16:21
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy munka után van-e kedve meginni veled valamit.
2/3 anonim válasza:
Kérdezd meg, amikor találkozol vele, hogy munka után meghívhatod-e egy üdítőre. Elsőre pont jó lenne, tudtok beszélgetni, megismerhetitek egy kicsit a másikat.
Legyél nyugodt, ne feszengj nagyon, mert az sokat ronthat az összhatáson.
3/3 anonim válasza:
Köszönj rá máskor is :) Mosolyogj közben nem baj ha zavarban vagy ,nőként mondom néha még aranyos is :) Mond neki Hogy munka után nincs e kedve beülni valahová vagy valamit csinálni mert szeretnéd megismerni .
Nem kell itt túl bonyolítani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!