Miért van az, hogy Neten az ismerkedésnél a lányok az elején dobnak a magasságom miatt?
Ez elképesztő, ez agyrém, hogy mit akarnak a lányok! Természetesen 155cm-s és 160cm-s lányokkal próbálkoztam, de ők ragaszkodtak a minimum 170cm-es magassághoz!
Figyu, ha esélyt adtak volna pl egy talizáshoz és utána, ha úgy döntenek: hmmm inkább ne találkozzunk többet! Ezt megértettem volna. Ez mindenkinek szíve-joga.
De, ha esélyt sem adtak egy találkozás erelyéig, ezt nem tudom megbocsátani a lányoknak!
A pici lányok tündériek, de nekem akkor sem kellene 160 alatti csaj. Meghagyom neked mind.
"Sajnos csak pont ugyanolyan magas vagyok, mint Felipe Massa! "
Massa? Az egész F1-es mezőnyben csak neki van gyereke -> legkomolyabb kapcsolata.
Csak bátorításként: én 162 cm vagyok, lány, és a párom mindössze vagy 2 cm-vel magasabb. És nekem tetszett az első perctől, mert én nem szeretem a nagy égimeszelőket akik mellett szinte gyereknek érzem magam. Persze nem ez a legfontosabb. Jártam volna magasabbal is, ha egy olyanba szeretek bele, de én őt szerettem meg.
Szóval az, aki a magasságod miatt dob, az szerintem nem százas. Egyáltalán nem attól függ a boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!