Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy Neten az...

Miért van az, hogy Neten az ismerkedésnél a lányok az elején dobnak a magasságom miatt?

Figyelt kérdés
Kerestem csajokat ismizni a Neten, küldtem képet is, addig nagyon bejöttem nekik. Leírtam paramétereimet is, sportos vagyok és jóképűnek mondott, 160cm magas férfi vagyok. Amikor ezt elolvasták abban a pillanatban, mint a "véres rongyot" úgy dobtak!!Nem akarnak még találkozni sem velem, mert 160cm vagyok! Ez már 5. éve így megy és majdnem ott tartok, hogy a Dunába ugrom!

2013. jún. 29. 15:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Keress alacsony lányt.
2013. jún. 29. 15:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem erra kellene kihegyezni rögtön a beszélgetést, hogy milyen a magasságod? Elég csak annyit mondani, hogy alacsony vagy. Ezzel nem hazudsz még, mert a 172 centis férfi is alacsonynak számít.
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne aruld el vagy kamuzz :D medt ha osszejon az ismerkedes ajjor mar mindegy lesz neki h 180 vagy vagy csak 165 :D
 4/15 Zs.Bia ***** válasza:
Ne ess tùlzásokba, nem kell ki kötnöd a Dunába. Csak mèg nem találtad meg az igazi, ennyi :) Aki azért szeret amilyen vagy
2013. jún. 29. 15:38
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Fontos a lányok többségénél sajnos, hogy legalább akkora legyél mint ők :(

Melyik oldalon próbálkozol?

2013. jún. 29. 15:38
 6/15 anonim ***** válasza:
vegyél buffalot + szigetelőszalagozz sámlit a talpadra :)
2013. jún. 29. 15:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, mondd azt, hogy alacsony vagy. Ha ezt írod, akkor a lány sem fog magassarkút felvenni és nem lesz olyan durva az első találkozás. Nyílt terepen, meg úgysem hagynának ott, nem?
2013. jún. 29. 15:40
 8/15 A kérdező kommentje:

Sajnos csak pont ugyanolyan magas vagyok, mint Felipe Massa!

De, a lányoknak nem fontos a végzettség a korrektség a becsületesség csak az, hogy 180cm-es legyen a partner!!

Ezt szűrtem le az eddigi tapasztalataimból!

2013. jún. 29. 15:43
 9/15 anonim ***** válasza:
pedig sok alacsony lány van, legalábbis errefelé N
2013. jún. 29. 15:46
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem igaz, nem azt nézzük, hogy a pasi pont 180cm legyen. Az én barátom 183cm. xD

Egyébként még dédapám mondta, hogy a pasi 180cm-nél kezdődik.

Na jó, mondjuk tényleg többségünk azt szereti, ha a pasi az magasabb nála, mert úgymond biztonságérzetet ad. Ne keresd benne a logikát. Egyébként nem minden csajnak fontos ez, 5 év alatt csak az olyanokat fogtad ki. Plussz vannak 160cm alatti lányok is, egyik ismerősöm 17 éves és 152cm. Úgyhogy nyugi. A Dunába ugrást meg felejtsd el, szerintem még mindig fertőzött arrafelé a víz.

2013. jún. 29. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!