Hogy szerezzen magamhoz illő párt?
Az a gondom hogy volt már nem 1 barátnőm Most 20 éves vagyok ,szeretnék végre egy magamhoz illő normális barátnőt.
Hűsséges vagyok tudok szerettni nagyon , ölelgetös nem vagyok elhizott Kedvelhető Meg hasonló. Szerettem a kedves aranyos lányokat , a volt barátnőm táncos volt Hip-hop és hasonló. Csak nem szerettem a buta kulturátatlan lányokat,Vagy a beképzelt pláza csajokat. Szexuális téren 18 Cm hosszú és mindenbe benne vagyok az ágyba. Csak az a gond hogy nem találok magamhoz illőt , nem akkartam daggadt cigányal , vagy hasonló érdekes félelmetes lányokal.
Phü...
tanulj meg sürgősen magyarul, hogy ezt a sok kedvező tulajdonságodat ki is tudd használni, és ne meneküljenek a lányok az első mondatod hallatán!
Idáig se menekültek -.-! Láttom a sok éjjal nappal budapest kifejtette magyarórszágon a hatását! :) Nézzétek tovább :)
Művelődjetek "Jézus kicsit más volt" Lásd keresztre feszitették, amugy ha van hiba az írásomban az azért mert gyorsan írok.( Vakon írok) Szóval Ha te is ugyan erre képes vagy megértem :). De szeretném azért látni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!