Ezek szerint nem létezik ilyen lány, aki?
Figyelt kérdés
Aranyos,cuki, vékony, normális alkatú és ennek ellenére mégis magányos, nincsen körül rajongva fiúkkal. Mert én eddig ilyet nem találtam, az ilyen típuús lányokat sajnos már körbevették a nagy menő fiú haverok, és így nekem nincs kedvem rájuk hajtani, mert én csak egy lennék a sok nyomi rajongó közül. Nekem olyan nlány kéne, aki el van hanyagolva, annak ellenére, hogy normálisan néz ki. Imádom a cuki, pici lányokat. :)2013. jún. 29. 13:36
2/11 anonim válasza:
Miért mindenki az alacsony, pici lányokat szereti? Ez olyan igazságtalanság.
3/11 anonim válasza:
egyszer jöhetne velem szembe egy magas aranyos lány, aki tényleg ízig vérig nő , és nem csak megjátssza magát!
4/11 anonim válasza:
ma 13:38
Az a vicces, hogy a páromnak a magas nő a "zsánere", én pedig 161 cm vagyok. Szóval nyugi, ezen önmagában semmi nem múlik. ;)
7/11 anonim válasza:
én kb.ilyen vagyok csak nem pici:/
8/11 anonim válasza:
a pici lányok meg azért sírnak h mindenki a magas, hosszú lábú nőket szereti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!