Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a "rosszfiúk"...

Miért csak a "rosszfiúk" vonzanak?

Figyelt kérdés
Nagyon sok lehetőségem lett volna összejönni okos, rendes, átlagos (tipikus jófiú) srácokkal, de valahogy nem éreztem azt az izgalmat és kíváncsiságot, amit az okos, de laza, vagány fiúknál. Külsőre is szeretem a kócos fekete hajú, fekete dzsekis pasikat, de feléjük viszont én nem merek közeledni, félek, hogy nem jönnének össze egy "jókislánnyal"...
2013. jún. 28. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Mert egy felszínes, idióta p*csa vagy.
2013. jún. 28. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Mert naiv és-feltételezem fiatal lány vagy.

Majd átb*sznak egypárszor és elmúlik..

2013. jún. 28. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez annyira nem ebből áll.Szerintem én okos is vagyok és rendes is node persze van amiről nem tudok sok mindent és bunkó is tudok lenni de inkább a visszahúzódó csendes fiú tipus vagyok.Még is vannak "izgalmas és rossz" dolgaim stb.Amiket pont én is azért csinálok hogy kiszakadjak a hétköznapokból és sokan nem is tudják sőt nem is mernék gondolni rólam... És nagyon is elfogadnék egy "jó kislány" tipust :)
2013. jún. 28. 22:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jóindulatot :) Baj, ha őszintén megmondom, hogy a külső IS számít?

Egyébként egy igen megfontolt 18 éves lány vagyok.

2013. jún. 28. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Álszentség lenne ha azt mondanád ha nem fontos a külső.De egy rendes fiú/férfi is lehet vonzó nem csak a rossz fiúk.És ennyi alapján szerintem még nem vonhatsz le következtetéseket, már csak ha engem nézzük(mondjuk nem tudom mennyire vagyok jó pasi de azért voltam lányokkal de tény nem vagyok álomember)

3. voltam

2013. jún. 28. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszer keress majd egy olyan fekete dzsekis 'rosszfiút', akinek a hátába egy nagy "A" betű van vésve, és épp két zsák műtrágyával sétál hazafele;) Garantáltan nagy bulit szervez.
2013. jún. 28. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez normális ilyen korban. 18 évesen én is ehhez a típushoz vonzódtam. Idővel az ember rájön, hogy vonzó, ha valaki kicsit rosszfiús, de csak akkor, ha ezzel együtt nem rossz ember is és hogy a külső néha megtévesztő.

A többi kitétellel nincs semmi baj, aki okos, laza és vagány, még lehet egyben rendes is. Én ilyet választottam végül. :)

2013. jún. 28. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem is jönnének össze veled, lehet, másban benne lennének.

De az ilyenek, ha körülrajongják őket a szebbnél szebb lányok, és még "rosszak" is, nem hinném, hogy hűséges típusúak lennének:)

2013. jún. 28. 23:07
 9/9 anonim válasza:
Mert majdnem minden lány arról álmodozik, hogy egy "rosszfiú" vele kedves, meg védi mindentől. Vagy először bunkó, és egyre jobban megkedvel, stb... Azok miatt a hülye Amcsi tinifilmek miatt van az egész.
2013. jún. 28. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!