A kislányos lányok vonzanak, miért jönnek egyből azzal ismerőseim, hogy biztos pedomaci vagyok?
Figyelt kérdés
Hisz én is kisfiúsan nézek ki, így biztos azért van, hogy a pici, aranyos, kislányos, vékony lányok tetszenek inkább. Olyan kis cukik.2013. máj. 27. 13:58
1/3 anonim válasza:
És hány éves vagy? Ettől függ, hogy jogos e ?
2/3 anonim válasza:
Nekem is az ici-pici vékony, törékeny lányok tetszenek de nagyon, mégis a nagy langalétrák buknak rám, mert én magas srác vagyok,és azt hiszik, hogy azok a nők tetszenek. Pedig nem, határozottan viszolygok a hosszú vékony ceruza lábaktól, meg a görbe hátuktól, csontváz karjaiktól, szörnyűek.
3/3 anonim válasza:
Engem is sokszor olyan vád ért már, hogy pedofil, meg pedomaci vagyok .... :D
Pedig a kislányos lányok tényleg cukik, és lelkileg is jobbak -- kedvesebbek, romlatlanabbak, stb. ....
Mindig is őket szerettem, 20-onéves koromban is. Sajnos, nem lett barátnőm.
Ma már legföljebb a saját lányomnak tarthatok egy ilyen lányt, mert már 36 éves vagyok. (Nincs lányom sajnos.) De nekem is a vékony, kismellű, alacsonyabb v. középmagas fiatal lányok azok akik tetszenek -- feltéve, ha szépek, jók is, stb. Ha nem elviselhetelenek, nem visszautasítóak, nincsenek előítéleteik, bizalmasok. stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!