10
Azt is tudom, hogy kb. 7 milliárd ember él a Földön, nem kellett egyenként megszámolnom.
Ez egy nemi sajátosság, amihez nem kell az összes embert ismernem, tanulmányok is vannak a témáról.
12
Ezt honnan vetted? Van akinek jó vagyok, van akinek nem. A kérdés korántsem ez.
Vagy nem érted a lényeget, vagy nem akarod megérteni, vagy nem akarod elfogadni.
De mégegyszer mondom, ez általánosítás. Lehetnek tanulmányok, párbeszédek, előadások... az emberekről. De! Mivel ez nem foglalkozik a valaha élt, vagy akár "csak" a jelenleg élő emberekkel úgy, hogy ismerteti részletesen a lelki világukat, a gondolkodásukat, legalább heti lebontásban - ami felérne egy isteni csodával -, addig ez általánosítás, ráadásul tisztán látszik belőle, hogy még csak racionális sem akar lenni - akárcsak te.
Nem vagyok válogatós, szimplán túl sok a primitív, érzelmileg sekély, alkoholista fickó.
22/N
Mindkét nem képviselői másként lehetnek válogatósak és felületesek.
Egy kevésbé előnyös külsejű lányhoz kevesebb fiú fog odamenni.
Egy előnyösebb külsejű fiúnak alapvetően több esélye van, ám sajnos ez sokszor kevés. A legrosszabb, hogy (ahogy mondani szokták), a nőknek ún. külön nyelve van, amin érteni kell. A másik meg, hogy az önbizalomhiányt valamiért az istennek se bírják megbocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!