Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Voltatok már úgy, hogy jó...

Voltatok már úgy, hogy jó eséllyel kialakulhatott volna párkapcsolatotok valakivel, de valamiért "visszaléptetek", és ezt később (mindegy mennyi idő múlva) megbántátok, de már nem volt visszaút?

Figyelt kérdés

2013. jún. 27. 19:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
Igen :( Tudtam én, hogy ő többet szeretne, én meg valahogy úgy voltam vele hogy akarom is, meg nem is... aztán végül nem döntöttem, ő tette meg helyettem, azzal hogy talált mást és még most is együtt vannak. :/ :)
2013. júl. 1. 22:35
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom:( Remélem te is megtalálod az igazit!

Itt is én rontottam el,bár neki ha jól tudom nincs senkije de ez most mit számít?:(

Jöhetnének még válaszok,eddigieket köszönöm:)

2013. júl. 1. 22:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Párszor visszaléptem már, de nem bántam meg. Még korán visszaléptem így sértődések nélkül megkíméltem magunkat a halálraítélt erőlködéstől.
2013. júl. 2. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!