Fiúk! Adnátok tippeket? (többi lent)
Szóval elég zárkózott lány vagyok és még nem volt olyan igazi párkapcsolatom annak ellenére, hogy 17 vagyok. (Na nem mintha olyan rossz lenne) DE! Van egy fiú aki megtetszett és észrevettem, hogy Ő is figyel engem, kb. annyi idős mint én vagy egy évvel idősebb és hát Ő is elég zárkózottnak tűnik.. és leginkább az olyan emberek között szokott lenni akik azt gondolják, hogy "ha most rád nézek akkor meg vagy tisztelve" meg hogy " nézd milyen helyes vagyok ", de Ő egyáltalán nem ilyen, legalábbis így tűnik. Na mindegy a lényeg a lényeg, hogy szeretnék flört tippeket kérni meg hogy szerintetek, hogy tudnék neki adni egy kis bátorságot, hogy kezdeményezzen felém? Szemezzek vele? Ha összenézünk, általában elkapom a tekintetemet, mert zavarba jévök és néha Ő is ezt csinálja. Ahhh, remélem értitek mit szeretnék :)
Köszönöm a segítségeteket !
U.I: Lányok is nyugodtan válaszolhatnak, ha tudnak segíteni :3
Még egy kérdés, hogy nektek mi vonzó egy nőben, így flört terén, nektek mi lenne az, amitől odamennétek hozzá?
Gondolom a 20+ férfiaknál ez már nem annyira gond vagy nem tudom :)
17 vagyok.:D de nem gáz.
Dobd ki a melled, meg rázd a segged. Tuti felhívod magadra a figyelmet. Amúgy meg, szerintem maradj olyan amilyen vagy, már mint ne változtass az öltözködéseden, de a viselkedéseden. Olyannak szeressen amilyen te vagy.
És ha élőben nem megy írj rá facen próbálj kedveskedni legyél aranyos.:D nálam ez nyerőbb mint egy kihívó ruha
Ha tetszel neki, akkor nem bonyolult. Intézd úgy, hogy beszélgetni tudjatok. Ha félős vagy, akkor egy barátnőd intézze el neked.
Én a laza lányokat szeretem pl. Sok mosoly, nézz a szemébe, és ha van rá lehetőség, érintsd meg a kezét. Ez indulásnak elég. A többi jön magától.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!