Fiúk! Ti szeretnétek valamikor gyerek (ek) et?
Figyelt kérdés
Ha igen kb hány éves korban?:) És hányat?Mindegy hogy fiú, vagy lány?2013. jún. 26. 20:09
1/17 anonim válasza:
Előtte azért szeretnék egy normális anyát is találni nekik.
2/17 Zakathol válasza:
A hány éves korbanra nem tudok válaszolni. Mostanában már úgy vagyok vele, hogy ha az életem úgy alakulnak akkor bármikor vállalnék gyereket.
Minimum 2-őt, az elsőt fiúnak szeretném, az utána jövő(k) már lehetnek lányok is. Kell egy bátyó vigyázni rájuk :)
3/17 anonim válasza:
igen.
olyan 25 évesen kb :)
2-tőt minimum :D
1-1 et.
5/17 anonim válasza:
Meg egy relatív normális munkát. Ááá nem leszek mohó, már annak örülnék ha bármilyen munkám lenne. Amúgy egy 30-31 éves akarnék (27 vok), de sztem nem fog összejönni.
8/17 A kérdező kommentje:
:)
2013. jún. 26. 20:26
9/17 anonim válasza:
A gyerekektől már nem félnék,sőt boldog lennék,a nők nagyobb fejtörést okoznak nekem...
Jobb lenne ha valami jobban élhető országba születne,egy gyerek elég,lehetne fiú vagy lány is,a lényeg hogy normális nevelést kapjon.
Ha több gyerek van az azért előnyösebb mert egymást segíthetik a testvérek a szocializálódásban.
10/17 anonim válasza:
Igen, kb 35 éves koromban. 2-t, mert az egy az kevés, a 3 meg lehet h sok lenne. Leginkább azonos neműeknek örülnék, kicsi korkülönbséggel, mert nekem is egy 2 évvel fiatalabb öcsém van és nagyon jól kijöttünk, csomót szórakoztunk és olyan dolgokat is csináltunk, amit szerintem egy lánytesóval nem lehetett volna ( még mielőtt a perverzeknek beindul a fantáziája, nem f4szverésre gondolok, hanem foci, videójátékok, motorozás stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!