Kihaltak volna a "hétköznapi hercegnők"? 16/F
Figyelt kérdés
Mostanába (Budapesten) nem látni azokat az aranyos szemüveges (vagy nélküli) lányokat akik könyvet olvasnak, és nem a telefonjukat bujják. Mindenhol az Ájfonos T-rex-ek vannak. Jó lenne valakivel értelmesen beszélgetni akit nem csak a ruhák és a cipők érdeklik.2013. jún. 26. 14:04
11/14 Domo-chan válasza:
most lettem 16 szeretek olvasni, sőt könyvet is írok és eddig két kiadónál és érdeklődtek ._. minden zenestílust szeretek de kedvenc rock metál klasszikusok szeretek a gépemen játszani és a nővéren xboxán *-* amit most várok a The last of us PCre xD sci-fi és fantasy fan vagyok úgy érzem leírtam mindent ami nekem ha pasi lennék tetszene xD (heteró vagyok xD)
12/14 anonim válasza:
Az h plázába jár még nem zárja ki azt h olvas is! Én szoktam plázázni és olvasni is
15/L
13/14 anonim válasza:
Nem látszik ám egy lányról első blikkre, hogy milyen.. Én imádok olvasni, de mostanában sose olvasok útközben, hanem gondolkozok vagy osztálytársakkal megyek haza. Ismerkedj. Ha elkezdesz beszélgetni valakivel kiderül, hogy olyan -e, amilyet te keresel :) És tényleg a könyvtár vayg esetleg a könyves bolt jó terep ehez. A könyvesbolt még jobb, mert még azt is látod milyen az érdeklődési kör (melyik polc elött áll, milyen könyveket néz meg). Én simán elszoktam lenni egy órát egy könyvesboltban, szóval időd is lenne :)
16L
14/14 Zamih válasza:
Nagyon sok olyan lány van, aki olvas, értelmes, és cuki. Viszont tényleg, ahogy az előttem szólók is írták: sokat olvasunk tabletről/telefonról, és egyéb ketyerékről. És igen, járj könyvesboltba, és könyvtárba, ott találsz majd ilyen lányt (Megakadt a szemem egy előző válaszon, ahol az illető 1 órát dekoolt a könyvesboltban. Csatlakoznék hozzá, ilyen tényeg van!). Persze, T-rex területeken is vannak ilyen lányok, csak valószínűleg a barátaikkal. ÉÉS, egy harmadik lehetőség: ezeknek a lányoknak a nagy része otthon dekkol a könyveivel, és nem nagyon jár sehova, félénk, és senki nem akar vele járni, kicsi az önbizalma. Persze, vannak kivételek, akinek nem inge, nem veszi magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!