Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az egyik kérdésnél, ezt írta...

Az egyik kérdésnél, ezt írta valaki tényleg így van?

Figyelt kérdés

"Nos de, a sablonos dumák nagyon gázak. Én inkább a személyes megszólítás javasolnám, tekintettel arra, hogy fészbukos "ráírásokból" nem túl gyakran szövődnek szerelmek. Amielőtt megszólítod, tudj meg egy kicsit többet róla. Pl, ha fényképész, akkor olyan dumát dolgozz ki, amiben jelentős érdeklődést/utálatot mutatsz a fényképészet iránt. Az egész dolog kulcsa az, hogy érzelmi reakciót válts ki a lányból, így nem csak egy átlagos lúzer leszel aki leszólította. Amiket nagyon kerülj el: "van barátod?", fiús témák, "ne haragudj, hogy leszólítottalak"..."

ez az egész válasz, de én csak ezt a mondatot emelném ki :Az egész dolog kulcsa az, hogy érzelmi reakciót válts ki a lányból, így nem csak egy átlagos lúzer leszel aki leszólította.

szerintetek van ebben valami? mert van egy srác, aki tetszett/ik, és ő elég sok érzelmi reakciót váltott ki belőlem, amikor beszélgettünk..ezzel ellentétben volt egy csomó olyan srác akik ilyen sablondumákkal jöttek, én inkább taszítottak, mert pontosan tudtam, hogy rám akarnak hajtani, de nm érdekeltek..szóval, inkább ahhoz van köze, hogy sokáig nem tudtam elfelejteni azt a srácot mert tényleg tetszett, vagy, mert csak érzelmi reakciót váltott ki? vagyis gondolom az abból következik...

2013. jún. 26. 00:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, így első találkozásnál is lesz témátok, és talán lesz miért újra találkoznotok.

Ha sablonszöveggel mész oda, elküldenek, elküldenélek én is.

17/L

2013. jún. 26. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
A te érzelmi reakciód nem az ő dumájából fakad, hanem a srác iránt érzett, elsősorban vizuális alapú szimpátiádból.
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, így első találkozásnál is lesz témátok, és talán lesz miért újra találkoznotok.

Ha sablonszöveggel mész oda, elküldenek, elküldenélek én is.

17/L

4/8 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Lekeverek egy pofont, az is érzelmi rekciót vált ki. Az első megszólításnál a megjelenés és a látható társadalmi státusz a döntő. A többi később jöhet.
2013. jún. 26. 00:29
 5/8 A kérdező kommentje:

1, illetve 3, mi az, hogy te is elküldenél? nem vetted le, hogy lány vagyok? "mert van egy srác, aki tetszett/ik"

2, neked van talán leginkább igazad, köszönöm a választ

4, mi az, hogy a társadalmi szint? ez hülyeség..legalábbis nálam nagyon nem játszik..sőt irritálnak is, a direk menőzős vans cipősek, csak mutogatják mennyi a péznük..

5, HEEEE???

2013. jún. 26. 00:37
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös! Már annyira kíváncsi voltam a végére, miért kellett ilyen hülyeséggel végződnie? Legalábbis szerintem az... Pedig tényleg jól kezdődött..
2013. jún. 26. 01:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló, hogy van igazság benne.

A többi srác közt talán nem volt, aki külsőleg bejött volna?

2013. jún. 26. 01:14
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó, hát nálam elég objektív ez, vagyis aki tetszett, arra az összes barátnőm azt mondta, hogy csúnya..de nekem tetszett, szóval, lehet, hogy ez is közrejátszik...
2013. jún. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!