Fiúk! Próbára szoktátok tenni a lányokat?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy pl ha egy ideig kevesebbet törődsz vele, akkor jobban fog vonzódni utánad stb. Szóval szoktatok ilyen próbákat csinálni? És ha igen, milyeneket?
16L
2013. jún. 25. 23:53
1/10 anonim válasza:
Ez általában fordítva jellemző.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát én tapasztaltam már máshogy is.
De nem az volt a kérdésem, hogy általában ki, hanem, hogy a fiúk szokták e ,és ha igen, hogyan.
2013. jún. 26. 00:03
3/10 anonim válasza:
Én próbára szoktam tenni őket, bár nem úgy, ahogy te írtad. Inkább megkérdezem tudnak-e segíteni valamiben, megkérdezik mi a téma, én meg benyögöm, hogy "tehetetlen és súlyos tömeg viszonya" vagy "Nietzsche filozófiájának nyomai A.Huxley Szép új világában":DD
17/f
4/10 anonim válasza:
Értelemszerűen ha bármi releváns választ tud adni, akkor jackpot, ha nem, akkor minden megy tovább, mintha mi sem történt volna, jövőre majd megint megkérdezem:D
5/10 anonim válasza:
Visszavág egy Engels idézettel és nézhetsz
6/10 anonim válasza:
Engelstől még nem olvastam semmit, úgyhogy tényleg csak néznék, de most na, én csak örülnék neki, ha picit gyakrabban kapnék visszavágásokat:D
7/10 anonim válasza:
Akkor az Imígyen szólott Zarathusrából teljesen mindegy, mondtam valamit:D
8/10 anonim válasza:
Na azt már olvastam:D Bár még hatszor el kéne a biztonság kedvéért. Amúgy a nickedben a void az informatikai vonatkozású? C++? :D
10/10 anonim válasza:
Áhh, akk mind1:D Azért remélem a kérdező nem haragszik az off miatt(?), bár gondolom rég alszik:D
Aludj jól kedves kérdező!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!