Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen szövegekkel szoktátok leszólítani a lányokat?
Figyelt kérdés
van egy folyton bevált adott szöveg, vagy ami pont eszetekbe jut? És onnan hogyan folytatjátok?2013. márc. 1. 14:38
2/14 anonim válasza:
Bevállt az nincs.Mindig ahogy a helyzet hozza.És ha tetszem neki,akkor lesz belőle valami.Hiába megyek olyanhoz akármilyen szöveggel,akinek csúnya vagyok,nem fog össze jönni.
3/14 anonim válasza:
Kedves 1. válaszoló!
Ez komoly? És be is szokott jönni? Mert, ha nekem ilyet mondana egy férfi...biztos megmondanám neki, h nem vagyok tetanusz ellen beoltva, menjen arrébb..
5/14 anonim válasza:
Mindig a helyzet hozza igen. Egy egyszerű segítség-kérés is lehet a kezdeményezés eleje.
6/14 anonim válasza:
"Hiszel a szerelemben első látásra, vagy sétáljak el itt még egyszer? "
7/14 anonim válasza:
Első vagyok csak poénkodtam.Amúgy meg tényleg nincs bevált szöveg,ha nem tetszem a lánynak és esélytelen vagyok akkor tökmindegy milyen szöveggel megyek oda.
Leszólításhoz egy egyszerű 'Szia' is elég.
8/14 anonim válasza:
Én mindig indokkal indulok el. Szia! Ezt meg ezt keresem, új vagyok itt, nem tudom hol vagyok - mert a legtöbb nő imád segíteni. Most nyáron volt egyetlen egyszer olyan,hogy kocsiból megláttam egy csajt, de valami iszonyat szépet, aztán még körözgettem ott,majd egyszer csak leparkoltam, odamentem hozzá és direkben elmondtam, hogy baromira bejön, szóhoz sem jutok tőle, még épp ami jött és sikerként könyvelhettem el :) de ilyen csak egyszer volt.
9/14 anonim válasza:
8-as BMW-d van legalább? :DD
Csak hogy annyira sikeres lettél rögtön :)
10/14 anonim válasza:
Nem, Audi Q7...
Neeem, egy szaros opel astrával voltam,aminek a hátulját valamikor akkor törtem össze, szóval még az összkép is elég olcsójánosnak tűnhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!