Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek fiús vagyok?

Szerintetek fiús vagyok?

Figyelt kérdés

Kicsit bután hangzik a kérdés..

Mindenki azt mondja, hogy fiús vagyok(kivéve aki nem). Na most, szerintem ez csak részben igaz.

Elég rossz nő vagyok olyan téren, hogy nincs az az összeg, amit nem tudnék ruhára, cipőkre és ékszerekre költeni(és NEM! Apuci nem pénzel ilyenre!). Meg hát türelmetlen is vagyok(igazából nem, csak nem szeretek várni...).

Szóval röviden rólam:

Inkább kutya mint macska(van egy macskám is, de csak hogy ki tudjam élni rajta ezeket az idióta dolgaimat, például tesztelni mindenhogy, hogy tényleg talpra esik-e(nem vagyok állatkínzó, félreértés ne történjen!)). Szeretem a nagyon véres és nagyon beszarós horrort, szeretem a verekedést(én magam is tanulom, illetve apám képez, aki régebben boxolt évekig). Ösztönből fakadóan vagyok "enyhén" köcsög(köszi anyu!), imádok beszólogatni, szívatni másokat, aztán nézni a puffadó fejüket..xD

Imádom a sört! Szeretem azt az érzést, mikor enyhén spicces vagyok. Olyankor enyém a fél világ, játszik a gravitáció és minden viccesebb(nem vagyok alkoholista, ismét csak ne történjen félreértés! apám néha iszik és olyankor megkérem, hogy hozzon nekem is). Ráadásul segít az alvásban. Folytonos rémálmaim vannak immáron 2 éve(ismét csak köszi anyu!) és ha elalvás előtt iszok egy üveggel, jobban alszok és az égegyadta világon semmit nem álmodok(vagy nem emlékszem).

Szeretem a rockosabb, pörgősebb zenéket, a gépzenéket(vagy hogy mondják) meg amiket a discoban nyomnak(ennek ellenére sosem voltam még discoban(falusi kolbász-berúgós műmájerpartyt leszámítva)), de ugye öreg barátunk a YouTube..

Na most hirtelen ennyi:D

Pedomacik figyelem! Ez a kérdés nem tini lány+50 éves perverz fickó ajánlat! Értékelem én az őszinteséget, mikor rám írtok, hogy "van feleségem, de jól jönne egy kapcsolat egy tinivel 50-60F" de a saját érdeketekben mondom!: NE írjatok!;)

Jaj, és még annyi, hogy nagyon szabadság mániás vagyok (annyira, hogy még a cipőt is gyűlölöm, mert be van zárva a lábam)..:D

Szóval mi a véleményetek rólam?

Még azért is kérdem, mert sosem volt kapcsolatom még ilyen "úristen megcsókolt, most járunk?!" kapcsolat sem, és nagy valószínűséggel bennem van a hiba (ha az hiba, hogy 13 évesen nem állok a sarkon, nem szopok le minden jött-mentet, és nem fekszek három néger alá hót részegen..)

Na, mit gondoltok? Ennyire rossz lennék, vagy mi? És tényleg fiús vagyok?

16/L:)

2013. jún. 25. 23:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

"Pedomacik figyelem! Ez a kérdés nem tini lány+50 éves perverz fickó ajánlat!"

Én dedómaci vagyok. Hiszen még csak huszonéves. Ez így már oké? :D

2013. jún. 25. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
1. szerintem az ittlévők 99.9 % nem olvas el ilyen regényeket. 3 sort olvastam el belőle, ezt e pedomacik figyelmes szart. ennek alapján 1 nagyképü s-ggfejnek gondollak. és igen, ennyire rossz vagy,és nem fiús, hanem 1 olyan rib-nc, aki még fél a fasztol
2013. jún. 25. 23:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint nem túl fiús vagy, hanem túl gyerekes. De ez nem rossz! Élvezd ki a fiatalságod. :-)
2013. jún. 25. 23:16
 4/15 anonim ***** válasza:
40%
Kicsit fiús vagy, ez nem lenne probléma, de ha valóban naponta iszol és egy üveggel akkor sajnos alkoholista is...
2013. jún. 25. 23:17
 5/15 A kérdező kommentje:

De nem iszok naponta, csak néha. Tényleg néha!

Gyerekes? Ez de édes.. Köszönöm, ilyet még nem mondott nekem senki!:)

2013. jún. 25. 23:18
 6/15 anonim ***** válasza:
35%
Szeretlek kérdező :)
2013. jún. 25. 23:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Én is téged!:)
2013. jún. 25. 23:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább gyerekes vagy, de jó értelemben. Ez a kis fiússág, ami benned van(sör, verekedés, beszólogatás) akár annak is betudható, hogy apukád nevelt fel gyakorlatilag(ugye jól értelmeztem?), nincs ezzel semmi baj. Nekem ami fura volt, az ez a mondatod:

" ha elalvás előtt iszok egy üveggel, jobban alszok és az égegyadta világon semmit nem álmodok(vagy nem emlékszem)."

Nekem fura, hogy valaki erre 16 évesen "rájön" és élvezi ezt a hatását az alkohollal. Írtad, hogy csak akkor iszol, ha apukád is és kérsz te is egy kicsit, ebben nem kételkedem, csak annyit mondok, hogy vigyázz vele...fura ha már most ennyire észreveszed és szereted az alkohol hatásait

2013. jún. 25. 23:25
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
De komolyan. :) Na jó, a rémálmos rész miatt nem irigyellek és sajnálom is, hogy ilyesmiben is részed van, de amúgy abszolút szimpatikus jellemnek tűnsz. Bár a gép-és egyéb mesterséges zenével az őrületbe tudnak kergetni, ettől függetlenül abszolút rendben vagy. És külön öröm, hogy veled például nyugodtan elmehetnék meginni egy pohár hideg sört ebben a melegben, nem fintorognál rá :)
2013. jún. 25. 23:28
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
Naponta egy üveg után már alkoholistának kiáltják ki egyesek. Hát ez szép. Naponta megiszok én is egy sört kaja után(most is itt van előttem), vagy kánikulában kettőt. Most ennyi erővel én is alkoholista vagyok?
2013. jún. 25. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!