Itt lehet ismerkedni? Van itt olyan akinek már sikerült? :D
Figyelt kérdés
15/l2013. jún. 25. 20:36
1/21 anonim válasza:
Nem, ez az oldal nem arra való.
Amúgy meg vigyázz, csak azért mert itt valaki kiadja magét valakinek, még nem biztos hogy igaz.
Lehet, hogy érzékeny 15 éves srácnak adja ki magát, de valójában 40 éves férfi és csak szexelni akar veled stb.
Remélem érted...
2/21 anonim válasza:
Vigyázat! Az oldalon agyhalottak,pedofilok,melegek tartózkodnak.
3/21 anonim válasza:
Én eddig csak értelmes emberekkel ismerkedtem meg. Az első mondatból le tudom szűrni az idegen levelezőtárs IQ szintjét, és motivációját, és akik nekem nem tetszenek azokkal nem folytatom a levelezést.
4/21 anonim válasza:
Nekem már összejött egyéjszakás kaland a gyk-n :D
5/21 anonim válasza:
Utolsó, elmeséled, akár priviben is? :D
6/21 anonim válasza:
Lehet csak az emberek fele tényleg elég perverz, megye?
7/21 anonim válasza:
Nekem is sikerült már 3 csajjal.Nem vicc ;)
8/21 anonim válasza:
Nekem egyszer összejött, bár lehet, hogy nem kellett volna. :D
Ezenfeleül sok normális lánnyal beszélgettem, szóval lehet itt normális emberekbe botlani.
9/21 anonim válasza:
Igen:) a mostani barátommal itt ismerkedtünk meg:D
10/21 anonim válasza:
Lehet itt is, csak vigyázni kell :) nekem távlapcsolatom is lett ennek az oldalnak köszönhetően. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!