Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem szólít le?

Miért nem szólít le?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor van olyan,hogy sokáig szemezünk egy pasival,mosolygunk egymásra,nagyon tetszik,de mégsem jön oda egyik sem...ez mitől lehet?mert azt nem hiszem,hogy mindenki ?félős? lenne...

2013. jún. 24. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is szoktam szemezni lányokkal,ráadásul sokkal jobbakkal az átlagosnál,de még nem volt barátnőm..

Nekem buszon fordult elő utolsó hetekben hogy 2 kollégista lányt,láttam akik felszállástól kezdve néztek engem,mosolyogtak stb.. átlagosnál 10x szebbek voltak,de nem mertem volna leszólítani őket,lehet azért mert még nem volt barátnőm..

2013. jún. 24. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan, hogy lányok szemeztek velem, gyakran néztek, de mivel tisztában vagyok vele, hgoy csúnya fiú vagyok (alacsony, vékony, ronda arcú), így sosem szoktam kezdeményezni, nem égetem be magam. Az, hogy valaki szemez meg mosolyog semmit sem jelent. Sőt, lehet épp azért nézünk meg valakit, mert annyira feltűnően furán néz ki, vagyis nem vonzó, mint én.
2013. jún. 24. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
ha jol oltozol es nem vagy kover az arcot senki le se szarja.+ a stilus.ennyi
2013. jún. 24. 22:45
 14/14 A kérdező kommentje:
11-es,kb én is arra gondoltam,hogy nem mernek szólni...de mindenki csak nem ilyen...nem tartom magam sem ?rondának?,sem kövérnek és másoktól is ilyen visszajelzéseket kapok és nagyon sokan próbálkoznak,csak ők meg nekem nem tetszenek...bár tényleg más lehet úgy,hogy pl ugyan ott dolgozunk, vagy a suli stb és alapból ezáltal már ismerjük egymást,meg az is,hogy teljesen ismeretlenül kéne odajönnie... Köszönöm a válaszokat. :)
2013. jún. 25. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!