Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem szólít le?

Miért nem szólít le?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor van olyan,hogy sokáig szemezünk egy pasival,mosolygunk egymásra,nagyon tetszik,de mégsem jön oda egyik sem...ez mitől lehet?mert azt nem hiszem,hogy mindenki ?félős? lenne...

2013. jún. 24. 19:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Talán azért mert ronda vagy és azért csodálnak meg?
2013. jún. 24. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy félős legyen. A szemezés nem egyértelmű jel, kb. mindenki csinálni szokta.
2013. jún. 24. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem mer, nem tetszel neki, távolságtartó vagy, stb.
2013. jún. 24. 19:04
 4/14 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem elég szemezni, tessék mosolyogni is. :)
2013. jún. 24. 19:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyébként volt már olyan lány akit minden alkalommal megfigyeltem mikor összefutottunk, de csak azért mert olyan érdekes furán nézett ki meg öltözött...
2013. jún. 24. 19:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Első,a válaszodból nekem az jön le,hogy Te küzdesz ilyen problémákkal,ezért akarsz mindenkibe belekötni...ha nem tudsz normális választ adni,nem tudom,egyáltalán minek vagy itt. Ennyire unatkozol?bár vannak olyan barmok,akik erre izgulnak...Második,igen ezt tudom,de mégis van valami más a két nézésben.az a baj, hogy ezt nem tudom elmagyarázni,de más az,amikor valakivel csak szemezünk és az is,amikor azért néz,mert tényleg bejövök neki. Gondolom volt már mindenkinek hasonló érzése... :)
2013. jún. 24. 19:12
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) általában nem szoktam ?furán? kinézni és öltözni. ;)
2013. jún. 24. 19:15
 8/14 anonim ***** válasza:

1.mindenki szebbnek tartja magat mint amilyen.

2. a szemezes nem azht jelenti hogy te pislogas nelkul bamulod o meg neha odanez, hogy te minek nezel?

3.csak a nagyon jo csajokhoz mennek oda, az atlagos nem eri meg, ugyis sok van belole

2013. jún. 24. 19:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Tudom, mi az a szemezés... :) Tisztában vagyok a tulajdonságaimmal (jóval rosszal,külső belső...)
2013. jún. 24. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
de latom meg mindig nem erted..ha nagyon jol nezel ki odamennek ha jol vagy atlagosan akkor meg nem.
2013. jún. 24. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!